Web Toolbar by Wibiya

Primele semne

Dupa o saptamana de nerabdare se pare ca dorinta mea este pe cale de a se implini. Azi e prima zi dupa o luna si jumatate cand afara sunt peste 10*C(mai exact vreo 13) si sunt semne ca primavara se apropie. Am reusit sa fac si o tura scurta(10km), dar si asa a fost mai mult decat ok. Domi merge super bine si se pare ca iarna nu l-a afectat in nici un fel: a pornit din prima, a mers fara probleme si chiar si benzina pe terminate i-a ajuns.
Dar inca nu sunt conditii de circulat in siguranta cu motocicleta: daca asfaltul este ud, este acoperit de o mazga(un fel de noroi), pe strada este inca mult nisip, iar numarul de gropi e imens. Defapt atatea gropi aparute dupa o iarna nu am mai vazut in ultimele 3 sezoane de cand am devenit motociclist, nici macar daca le pun la un loc. Chiar si pentru o motocicleta orientata spre enduro, cum este Dominatorul, e periculos in unele situatii.
Sper ca intr-o luna, toate aceste probleme vor disparea si vremea se va incalzi si la munte, astfel incat sa permita o iesire pana la Belis. Si totodata, la urmatoarea iesire sper sa pot posta fotografii proaspete din noul sezon.

O imagine cu Dominatorul de asta vara de pe Transalpina:

My Dominator