Web Toolbar by Wibiya

24 februarie 2010

Prima Tura

Si a inceput...sezonul!

Dupa 4 luni de asteptare in care nu am mai fost la ture mai lungi de 20km a reinceput sezonul. Azi am facut prima tura adevara, 100km, dar adecvata cu vremea(putin peste 10*C).
Astfel prima tura a sezonului a constat in traseul Cluj-Turda pe DN1 si retur pe A3. A fost o zi a premierelor deoarece:
 • primul meu drum ca sofer si motociclist pe A3
 • prima data cand am atins 140km/h(pana acum nici cu masina nu am avut ocazia sa ating mai mult de 130km/h ca sofer)
 • prima tura facuta pe o autostrada cu motocicleta
In rest, a fost o tura placuta, dar trebuie sa recunosc ca inca este putin rece. Oricum, de azi consider sezonul moto deschis. Din pacate nu am avut aparatul foto la mine, crezand initial ca ies la o tura de o jumatate de ora.
Sper ca a fost ultima tura cu Airoh'ul S4 si ca va ajunge pana la urmatoarea iesire Schuberth'ul C3. Mi-a inghetat barbia din cauza aerisirii, m-a tras curentul la ochi, iar zgomotul m-a surzit pe autostrada. Dar in cele 3 sezoane Airoh'ul a fost multumitor pe offroad si pe strada(mai ales folosit cu ochelarii Scott 89X) si acum merita sa se odihneasca.
Momentan astept sa apara noul Super Tenere asa ca...

2 comentarii:

 1. eu mi-am luat Arai Tour si mi s-a parut o casca excelenta. Am mers maxim 120. Mi-a cam inghetat si mie capul, dar nu am simtit curent in ochi sau intr-un punct anume, curentul a fost distribuit peste tot. Dar nu mi s-a parut foarte zgomotoasa. Din cauza lipsei parbrizului a doua zi m-am trezit cu dureri musculare la gat ca imi pleca capul in spate :))

  Bob

  RăspundețiȘtergere
 2. Diferenta de pret intre Arai Tour si Airoh S4 ar trebui sa justifice cele zise de tine, mai ales ca e o casca premium.

  Si pe mine m-a durut gatul dupa scurta mea aventura pe autostrada, mai ales ca acel cozoroc nu te ajuta la viteze mai mari de 100km/h.

  O sa prezint un review despre Schuberth C3 dupa ce o sa il folosesc vreo 1000km.

  RăspundețiȘtergere